AA Gent met mazzel langs Eupen

Fabian Morren
| 26 reacties
AA Gent met mazzel langs Eupen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen heeft zijn eerste punt in eerste klasse in de laatste tien minuten uit handen gegeven. AA Gent versloeg de neo-eersteklasser met de nodige moeite.

Gent had wat goed te maken na de 0-4-nederlaag tegen Racing Genk vorige week. De Buffalo's eisten het balbezit op tegen Eupen, maar deden daar nauwelijks wat mee. Eupen prikte geregeld tegen en was veel gevaarlijker dan de thuisploeg. Eén van die kansen leverde ook een doelpunt op. Lepiller trapte het leer voorbij Jorgacevic en zorgde zo voor een verdiende voorsprong.

De thuisploeg was in de eerste helft amper een keer echt gevaarlijk. Een kopbal van Thompson werd door Radek Petr tegen de paal geduwd. Gent probeerde in de tweede helft wat aan de achterstand te doen, en met succes. Een voorzet van El Ghanassy werd in doel geknikt door Elimane Coulibaly. Toch was dat niet het seizoen voor de bekerwinnaar om beter te gaan spelen.

Eupen hield Gent vrij makkelijk onder controle, maar Kocabas hielp de thuisploeg een handje door de bal ongelukkig in eigen doel te duwen. Zo ging Gent alsnog met de drie punten aan de haal na een opnieuw matige prestatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties