Hodgson: Mascherano blijft!

Yves Dekoning
| 9 reacties
Hodgson: Mascherano blijft!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Liverpool FC zijn de inkomende transfers nagenoeg afgerond. Wel wil de club nog een aantal spelers verkopen, vooral buitenlanders. Maar niet iedereen zal zomaar voor een prikje mogen vertrekken.

Javier Mascherano hoopt nog steeds dat Barcelona of Inter een hoop geld op tafel zullen leggen om hem bij Liverpool weg te kopen. Roy Hodgson verwacht dat de Argentijnse middenvelder niet vertrekt en wil hem opstellen in de komende matchen. "Ik wil Mascherano niet laten gaan en op dit moment zijn er geen signalen dat hij zal vertrekken. Ik geloof dat hij voor ons zal blijven spelen. We hebben Christian Poulsen niet gehaald als zijn vervanger, maar om de kern te verbeteren. Ik reken op beiden."

Hodgson denkt dat Mascherano klaar is om tegen Arsenal te spelen op de openingsspeeldag: "Hij is een Liverpoolspeler tot iemand hem koopt en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal gebeuren. Ik twijfel niet aan zijn trouw of zijn inzet voor de club. De fans zullen hem beoordelen op zijn spel. Als hij goed speelt, zullen ze hem aanmoedigen. Er zijn maar een paar clubs die Mascherano kunnen hebben en Liverpool is er daar één van. Er zijn slechts een paar anderen en die hebben nog geen bod uitgebracht. Ik denk dat hij momenteel heel blij is om hier te spelen."

Hodgson gaf ook toe dat hij niet meer intensief speurt naar versterkingen: "Het grote werk is gedaan. De focus ligt nu op het afslanken van de kern zodat we 25 spelers overhouden. We kunnen slechts 17 buitenlanders overhouden in de A-kern. Als die er uit vallen, gaan ze niet tevreden zijn met een heel seizoen bij de reserven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties