Diego haalt uit naar ex-werkgever Juventus

Ruben Philippe
| 15 reacties
Diego haalt uit naar ex-werkgever Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de afgelopen transferperiode vertrok Diego van Juventus naar Wolfsburg. Na zijn overgang heeft de Braziliaan nog maar weinig goeds te vertellen over de Italiaanse club.

"Gigi Del Neri vertelde me in mei nog dat ik in zijn plannen voorkwam", zo omschrijft Diego zijn relatie met zijn vorige werkgever in de Gazzetta dello Sport. "Maar toen ik in gesprek ging met algemeen directeur Beppe Marotta werd me duidelijk dat hij een andere kant op wilde. Hij deed er alles aan om me te verkopen."

Juventus besloot dan ook om Diego van de hand te doen voor vijftien miljoen euro. Dat bedrag staat in schril contrast met de aankoopprijs van 24 miljoen euro. "Mijn verkoop aan Wolfsburg heeft Juventus veel geld gekost. Marotta weet niet hoe hij om moet gaan met kampioenen als David Trezeguet (naar Hércules, nvdr.) en ik", zo vervolgt de middenvelder.

"Marotta besloot me te verkopen omdat hij alleen maar Italianen in de ploeg wilde en dat is niet de juiste manier", bekritiseert hij het transferbeleid verder. "Juventus heeft dan ook verkeerd ingekocht. Ze hebben een boel goede spelers gehaald, maar daar zitten geen kampioenen bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties