Diego stampt in het rond: "Juventus heeft mij verraden"

Diego stampt in het rond: "Juventus heeft mij verraden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diego heeft zijn gedwongen vertrek bij Juventus duidelijk nog niet goed verteerd. De Braziliaanse middenvelder maakt in een interview in de Gazzetta dello Sport brandhout van ‘La Veccha Signora’.

Juventus verkocht Diego deze zomer aan Wolfsburg. “Juventus heeft me verraden”, trekt de speler hard van leer in de Italiaanse sportkrant.

Del Neri (trainer van Juventus, red.) gaf me eerst terug het vertrouwen. Ik zou zeker zijn van een basisplaats. Maar een paar dagen later word ik gewoon bij het huisvuil gezet.”

Ook Giuseppe Marotta, algemeen directeur bij de Turijnse club, heeft boter op het hoofd. “Hij wil alleen maar met Italianen werken. Een foute keuze. Om prijzen te winnen, heb je kampioenen van alle nationaliteiten nodig. Hij heeft nog nooit een kampioen aangetrokken en deed mij van de hand voor peanuts.”

Diego dicht zijn vorige werkgever ook geen kans toe om dit jaar de Scudetto te veroveren. “Ik heb de wedstrijd tegen Bari gezien. Del Neri noch Marotta hebben werk geleverd om landskampioen te worden. Inter blijft mijn favoriet, maar let ook op voor AC Milan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties