Advocaat wil beter Rusland zien tegen Slovaken

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Advocaat wil beter Rusland zien tegen Slovaken
Foto: © SC

Rusland begon onder leiding van Dick Advocaat (foto) goed aan de EK- voorronde met een 0-2-zege bij het bescheiden Andorra. Toch was de Nederlander niet tevreden en eist hij verbetering tegen het veel lastiger Slovakije.

"We zullen beter voor de dag moeten komen tegen Slovakije als tegen Andorra. We zijn zeker in staat om ons te plaatsen voor het EK. De wedstrijd tegen de Slovaken zal lastig worden. We hebben vrijdag nog gezien dat er geen zekerheden meer zijn in het voetbal en dat iedere wedstrijd anders is. Het mag duidelijk zijn dat Slovakije van een ander niveau is dan Andorra. Ze hebben een goed WK achter de rug en haalden zelfs de achtste finales. We zullen alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat te halen", aldus de Russische bondscoach Dick Advocaat op de persconferentie.

Advocaat neemt het duel tegen Slovakije erg serieus. "Goed voetbal spelen is een doel, maar het belangrijkste is gewoon winnen. Dit is nu echt niet het moment om te experimenteren met jongere spelers of met andere speelstijlen", is de Nederlander duidelijk.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties