Baric liet pas gehuwde echtgenote in Kroatië voor AA Gent

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Baric liet pas gehuwde echtgenote in Kroatië voor AA Gent
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent start vanavond met een nieuwe rechtsachter aan de wedstrijd tegen Lierse, de Kroaat Mario Baric. De transfer naar AA Gent verliep nogal hectisch, vindt de verdediger.

“Ik werd pas een week voor het einde van de transferperiode door mijn manager op de hoogte gebracht dat AA Gent interesse had”, zegt Baric in HNB. “Zij hadden al enkele keren scouts gestuurd om mij te bekijken en wilden heel snel handelen.”

Baric informeerde via Standardspeler Alen Pamic naar AA Gent en het leven in België. “Enkele dagen later stond ik al op het trainingsveld bij mijn nieuwe club.”

De Kroaat omschrijft zichzelf als “een hard werkende rechtsback die niet bang is om zijn truitje nat te maken, en ik zal ook nooit het duel schuwen.” Met zijn club NK Karlovac klom hij vanuit derde divisie naar de eerste klasse.

“Ik heb stap voor stap gebouwd aan mijn carrière.” Toch was de stap naar AA Gent geen eenvoudige keuze. “Mijn vrouw is nog in Kroatië achtergebleven. We zijn nog maar twee maanden gehuwd. Hopelijk kan ze snel naar Gent komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties