Ludvig Fevang: "Ik ben er klaar voor"

Onbekend Onbekend
| 0 reacties
Ludvig Fevang: "Ik ben er klaar voor"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren trok op het einde van de transferperiode de 29-jarige middenvelder Geir Ludvig Fevang van het Noorse IK Start aan. Hij tekende een contract voor drie seizoenen en is zondag speelgerechtigd tegen Westerlo.

Lokeren is de eerste buitenlandse club voor de Noor. "Het was een kans die ik moest grijpen. Ik kon dit aanbod niet afslaan. Ik ben benieuwd of ik het ook in deze competitie kan waarmaken. Het is een interessante uitdaging. Ik heb voldoende informatie ingewonnen bij Ole Martin Aarst en Knut Henry Haraldsen."

Eind juni 2007 was Geir Ludvig Fevang ook een echte hit op Youtube. "In een wedstrijd tegen Lilleström raakte ik zwaar geblesseerd. Ik kreeg de knie van doelman Heinz Müller in mijn aangezicht. Het voorval deed denken aan de botsing tussen de Duitse doelman Toni Schumacher en de Franse speler Patrick Battiston op het WK in 1982".

Welk doel heb je jezelf nog gesteld? "Ik hoop dat ik mijn bijdrage kan leveren tot een geslaagd seizoen. Ik ben er klaar voor. Ik voel me hier al thuis en wil ook regelmatig mijn doelpunt meepikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties