Thiebaut: "Eerste is te mooi om te laten liggen"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Thiebaut: "Eerste is te mooi om te laten liggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gunter Thiebaut was eind augustus nog op overschot bij Lierse, maar de aanvaller zit vanavond gewoon in de selectie tegen AA Gent. Hij houdt echter wel de voetjes op de grond.

“Ik ga nu niet euforisch doen”, zegt Thiebaut in HNB. “Eind augustus zat ik heel diep, maar ik wilde niet opgeven. Ik wilde mezelf niets verwijten. . Ik deed de afgelopen jaren die inspanningen niet voor niets. Eerste klasse is te mooi om te laten liggen.”

Met Wesley Sonck en Peter Kovacs kwamen er nog twee spitsen bij. “De concurrentie is moordend. De trainer weet dat hij mij ook op andere posities kan uitspelen. Ik liet zien dat ik niet te beroerd ben om het vuile werk op te knappen. Ook al kom je als middenvelder minder in de zone van de waarheid.”

Thiebaut wil echter ook niet te hard van stapel lopen. “Het is niet omdat ik nu in de selectie zit, dat ik vanavond tegen AA Gent aan de aftrap sta. Ik kwam vrijdag tegen VVV Venlo en maandag tegen Willem II in actie en daar trek ik me aan op. De technische staf heeft gemerkt dat ik er voor blijven werken ben. Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb om bij Lierse te blijven en de uitdaging aan te gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties