Mancini: "We zijn even sterk als Chelsea"

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Mancini: "We zijn even sterk als Chelsea"
Foto: © SC

Morgen staat er met Manchester City-Chelsea een echte kraker op het programma in de Engelse Premier League. City-coach Mancini kijkt vol vertrouwen vooruit naar het duel met de ongeslagen leider.

"Chelsea is het topteam, maar ik denk niet dat onze spelers slechter zijn dan die van hen. We hebben een sterke ploeg. Het is teleurstellend dat we zoveel verdediger missen, want we hebben al die geblesseerden eigenlijk echt nodig. Dit is een belangrijk moment voor ons. Maar wat kun je eraan doen? Ik moest eerder deze week ook wijzigingen doorvoeren, want we misten enkele spelers", aldus trainer Mancini.

"Chelsea is momenteel het sterkste team. Ze spelen alsof ze met gemak de titel winnen, er staat een team dat sterk is en al jaren samenspeelt. Bovendien hebben ze een fantastische manager."

"Als je zoveel doelpunten scoort als Chelsea, komt er een dag dat je niet scoort. Ik hoop dan ook dat dit morgen het geval is. Waarom niet? We weten dat het een moeilijke wedstrijd wordt, maar dat geldt voor ons beiden. Wij hebben maar één probleem: de geblesseerden. Maar de spelers die morgen in actie komen zijn sterk, daar ben ik zeker van."

Chelsea leidt in de Premier League met vijftien op vijftien. City is vijfde met acht punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties