Hazard: "Eén punt is niet slecht op verplaatsing"

Nico Wieme
| 2 reacties
Hazard: "Eén punt is niet slecht op verplaatsing"
Foto: © SC

In de absolute slotminuten van een boeiende partij tussen Gent en Lille had Eden Hazard de winninggoal aan de voet voor zijn team. Bojan Jorgacevic weerde de plaatsbal van de Rode Duivel in extremis in hoekschop. "Dit had de drie punten kunnen opleveren."

Eden Hazard was blij dat hij zich eindelijk eens aan het Belgische publiek mocht tonen. "Het doet mij uitermate plezier eens op Belgische bodem gespeeld te hebben. België is tenslotte mijn thuisland en ik ben hier al zodanig lang weg dat veel mensen niet weten dat ik voor Lille speel. Ze kennen mij wel van bij de nationale ploeg, maar daar houdt het ook op."

De Rode Duivel had een mooie match gezien. "Er stonden twee offensieve ploegen op het veld en dat resulteerde in veel kansen. Wij kregen de meeste en beste mogelijkheden, maar toonden ons niet efficiënt genoeg. Al bij al is een punt op verplaatsing niet slecht."

Zege aan de voet

Diep in de blessuretijd probeerde Hazard Bojan Jorgacevic nog met een plaatsbal in de verste hoek te verschalken. "Ik voelde dat ik de zege aan mijn voeten had, maar Jorgacevic is een uitstekende doelman. Jammer, maar niet getreurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties