Schotland wil Andy Carroll bij nationale ploeg

Bram Coenen
| 2 reacties
Schotland wil Andy Carroll bij nationale ploeg
Foto: © SC

De Schotse bondscoach Craig Levein wil Andy Carroll overtuigen om voor Schotland te kiezen. De spits van Newcastle heeft een band met Schotland via zijn grootouders.

Andy Carroll, een 21-jarige spits van Newcastle, gooide hoge ogen tijdens het seizoensbegin in de Premier League. De spits vindt vlot de weg naar doel en wekte al de nodige interesse op. Carroll kwam al uit voor diverse Engelse jeugdselecties, maar trad nog niet aan voor het eerste elftal.

Via zijn groothouders heeft de spits ook Schots bloed door zijn aders stromen, daarom wil bondscoach Craig Levein Carroll overtuigen om voor Schotland uit te komen. "We zoeken continu naar spelers voor Schotland", verklaart Levein de interesse in Carroll tegenover Sky Sports. "Met betrekking tot Carroll is er nog niets beslist. Totdat hij een officieel duel van de nationale ploeg van Engeland heeft afgewerkt mag hij nog voor ons uitkomen en we hebben hem nog niet opgegeven."

Carroll is sinds 2006 actief bij de Newcastle, maar brak pas vorig seizoen echt door. In The Championship scoorde hij liefst zeventien keer voor de Magpies, en had zo een groot aandeel in de promotie. Dit seizoen was hij al goed voor vier treffers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties