Neymar wil gaan schitteren bij Chelsea

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Neymar wil gaan schitteren bij Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar (foto), het nieuwe Braziliaanse wonderkind waarvan verwacht wordt dat hij snel naar Europa zal verhuizen, weet al waar hij heen wil. De uitverkoren club lijkt Chelsea te gaan worden en daar wil hij uitgroeien tot de beste speler ter w

"Het zou een eer zijn om voor Chelsea te voetballen. Alles wat die club te bieden heeft, spreekt me aan. Chelsea heeft grote spelers, doet mee in alle grote competities en heeft een sterke ploeg. Elke topvoetballer wil deel uitmaken van een topteam als Chelsea. Maar ik ben nu ook wel nog gelukkig bij Santos", aldus Neymar.

Chelsea is ook fel geïnteresseerd in Neymar. Het bracht afgelopen zomer een bod uit van dertig miljoen euro, maar dat werd geweigerd door Santos. Neymar tekende overigens ook nog bij tot de zomer van 2015.

"Als ik zou vertrekken bij Santos, is dat niet omdat ik hier niet meer tevreden ben, maar alleen omdat de Engelse competitie een hoger niveau haalt. Het was vorige zomer niet het ideale moment om te vertrekken, maar volgend jaar zal ik beter voorbereid zijn", aldus de 18-jarige aanvaller.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties