Waar ligt de toekomst van Rooney?

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Waar ligt de toekomst van Rooney?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met Wayne Rooney. De Engelse spits zat dit seizoen al geregeld op de bank bij Manchester United. Een transfer in januari behoort tot de mogelijkheden.

Manager Sir Alex Ferguson beweert dat Rooney nog kampt met de naweeën van een enkelblessure, de speler veegt die uitleg van tafel en onderstreept dat hij volledig fit is. Een bewijs daarvan kon hij echter niet leveren. In twintig minuten speeltijd tegen West Bromwich presteerde hij ondermaats.

Volgens de Sunday Mirror staat het huwelijk tussen Rooney en Ferguson op barsten en zal de speler in januari andere oorden op zoeken. “Er was vroeger altijd veel respect tussen beiden, maar dat is de laatste maanden verdwenen”, zegt een bron binnen de club.

Een mogelijke oorzaak is het seksschandaal waarin de aanvaller beland is. Ferguson toonde zich allerminst tevreden en verweet Rooney dat hij de naam van de club in diskrediet had gebracht.

Manchester United ontkent echter dat Rooney tijdens de winter vertrekt. “Dat is nonsens. Een vertrek is nu niet aan de orde.” Ook Coleen Rooney stuurt niet aan op een vertrek. “Een verhuis naar het buitenland is niet de manier om de tabloids te ontlopen”, aldus mevrouw Rooney.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties