Groep I: PSV kan grote stap richting kwalificatie zetten

Bram Coenen
| 0 reacties
Groep I: PSV kan grote stap richting kwalificatie zetten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep I van de Europa League kan PSV vanavond een grote stap richting kwalificatie zetten. De Eindhovenaars nemen het in eigen huis op tegen Debrecen, dat nog steeds met nul punten staat.

Coach Fred Rutten van PSV wil in de eerste plaats de drie punten, alvorens te denken aan het spektakel. "Het is belangrijk dat we de drie punten pakken, dan staan we op tien. Dat is nog geen garantie dat je overwintert, wat onze doelstelling is. Maar je bent een heel eind in die richting. Winnen is dus het enige dat telt", blikt Rutten op de officiële website van PSV vooruit op het Europa League-duel.

Debrecen staat na drie duels nog steeds met nul punten, maar toch beseft Rutten dat het mogelijk een moeilijke wedstrijd wordt. "Het is vooral zaak dat PSV snel een treffer maakt, meent Rutten. "Maar in de uitwedstrijd hebben we toen ook de rust bewaard. Als tegenstander zo gesloten staat, is het heel moeilijk om heel veel kansen te creëren."

In het andere duel in Groep I neemt Sampdoria het thuis op tegen Metalist Kharkiv. Sampdoria, dat volgt op drie punten van leider PSV kan best winnen om de voeling met de top niet te verliezen. Metalist daarentegen volgt op één puntje van PSV en kan zich ook tevreden stellen met een gelijkspel.

Programma:

21.05: PSV-Debrecen

21.05: Sampdoria-Metalist Kharkiv

Wat denkt BWIN over de matchen?

PSV en Sampdoria zijn favoriet. Debrecen en Metalist kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt PSV de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 174 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Debrecen wint u 2325 euro.

Durft u wedden dat Sampdoria wint, dan scoort u 262,50 euro bij Bwin. Als u wedt op Metalist, dan ontvang je 690 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties