Jorgacevic: "Mijn redding was keerpunt van de avond"

Jorgacevic: "Mijn redding was keerpunt van de avond"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic reageerde heel emotioneel na de knappe prestatie tegen Sporting Lissabon. “Pff, dit is heel belangrijk”, zucht de Serviër, leunend op de dranghekken. “Mentaal was dit een heel moeilijke wedstrijd.”

Ruim drie kwartier na het laatste fluitsignaal was Jorgacevic nog altijd onder de indruk van de gebeurtenissen. “Ik ben zelfs te moe om iets te zeggen”,  aldus de Gentse goalie.

Maar Jorgacevic raapte toch nog zijn laatste spatje energie bij elkaar. “We hebben het vandaag slim gespeeld en alles goed gesloten gehouden. Dat de Portugezen met een ander team op het veld kwamen, gaf ons de kracht om te geloven in een stunt.”

In de openingsminuten behoedde de Serviër AA Gent voor een nieuwe vroege achterstand. “Mijn redding was het keerpunt van de wedstrijd. Het gaf mij en mijn ploegmaats meer vertrouwen. De ploeg kreeg nu de kans om in de wedstrijd te groeien.”

Manager Michel Louwagie droomde van een stunt, maar hij was blijkbaar niet de enige met een goed gevoel. “Sommige journalisten vroegen me gisteren (woensdag, nvdr.) wat we zouden doen als het na vijf minuten al 0-1 was. Ik vroeg hen: ‘Wat als we 3-1 winnen?’. Maar dat vonden ze niet realistisch. Wel, als voetbal realistisch is, dan zouden alle gokkers nu heel rijk zijn.”

“En nu is het tijd voor een klein feestje. Maar niet te lang, zondag staat er opnieuw een belangrijke wedstrijd op het programma.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties