Mirallas: "Ik was te snel content vroeger"

Jarryd Naegels
| 4 reacties
Mirallas: "Ik was te snel content vroeger"
Foto: © SC

Kevin Mirallas is de laatste weken in topvorm bij Olympiakos. Het afgelopen weekend maakte hij nog twee doelpunten voor zijn club. In ene interview heeft hij het over progressie, Standard en de Rode Duivels.

Momenteel leent Saint-Etienne hem uit aan de Griekse topclub. “Het loopt hier goed. Alle clubs spelen aanvallend en daar kan ik met mijn snelheid gebruik van maken. Ik kan hier ook diep in de spits spelen.”

“Mijn mentaliteit en ingesteldheid zijn hier heel hard veranderd. Ik was te snel blij over mijn prestaties vroeger. Alles was de schuld van de coach vroeger. Daar ben ik in veranderd. Ik leef nu echt voor de sport. Ik zou hier zelfs graag blijven.”

Een terugkeer naar Standard zoals eerder werd gesuggereerd is niet aan de orde. “Als ik terug zou gaan, dan ben ik mislukt. Ik wil een carrière in het buitenland. Het is wel de club van mijn hart. Op het einde van mijn loopbaan wil ik er gerust nog eens terugkeren.”

Hij hoopt ook nog op speelkansen bij de Rode Duivels. “Momenteel doen de huidige spitsen het zeer goed. Er is dus geen reden om te wisselen om dit moment. Al hoop ik wel nog op een kans binnenkort. Wat er fout gaat? Er is niemand die op tafel durft kloppen en de groep op sleeptouw neemt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties