Jovanovic: "Steven Gerrard is een uitzonderlijke speler"

Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Jovanovic: "Steven Gerrard is een uitzonderlijke speler"
Foto: © SC

Milan Jovanovic lijkt stilletjes aan zijn draai te vinden bij Liverpool. Ook The Reds zelf zijn na een negen op negen opgerukt naar de zesde plaats in het klassement.

"Ik moet toegeven dat ik het moeilijk heb gehad. Ik ontdekte hier een nieuwe speelwijze, een andere competitie en  mentaliteit, en een club die compleet anders is dan Standard", zegt Jovanovic in Sport/VM.

"Maar ik kan nu met een gerust hart zeggen dat ik me beter voel. De ommekeer kwam er in de Europa League-match tegen Napels. Ik zeg niet dat ik de perfecte wedstrijd speelde, maar het was wel de Jovanovic van bij Standard."

"In mijn eerste wedstrijden voor Liverpool probeerde ik me vooral aan de opdrachten van de coach te houden. Ik legde geen enkel risico meer in mijn spel. Dat was de echte Jovanovic niet. Tegen Napels vervulde ik mijn defensieve taken én toonde ik voor het eerst mijn natuurlijke aanvalsdrift."

"Ik voel me prima nu en voel ook Gerrard steeds beter aan. Steven Gerrard is echt de beste speler met wie ik ooit speelde. Je zou hem op training moeten zien. Ik heb er geen woorden voor."

"Ik denk alleen aan Liverpool. Ik blijf hier omdat ik geen opgever ben. Al wat ik hier beleef, is een cadeau voor mij. Ik weet dat ze me in Anderlecht naar waarde schatten. En daar ben ik trots op. Anderlecht wordt ook in het buitenland als de meest prestigieuze club van België beschouwd. Ik hou van Anderlecht maar je moet mijn standpunt begrijpen, ik heb hier één van de beste contracten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties