Groep K: Napoli in blessuretijd, niets te zien op Anfield

In het duel tussen Liverpool en Utrecht stond er niets meer op het spel. Liverpool was al gekwalificeerd, Utrecht uitgeschakeld. In de andere match in groep K won Napoli op de valreep, hierdoor gaan de Italianen door naar de volgende ronde.

Tot diep in blessuretijd zag het er naar uit dat Steaua Boekarest Liverpool zou vergezellen in de volgende ronde. De Roemenen hadden genoeg aan een punt en stonden op het punt te overwinteren tot de 94ste minuut. Bij een hoekschop kopte Edison Cavani aan de eerste paal binnen. Hiermee werd de Italiaanse druk dan toch beloond. Voor rust waren de beste kansen voor een gevaarlijk counterend Steaua. Na de pauze kreeg Napoli toch kansen en uiteindelijk zorgde Cavani voor de verlossing.

Liverpool en Utrecht speelden voor de tweede keer 0-0 gelijk tegen elkaar. In een ontgoochelende match vielen bitter weinig kansen te noteren. In de 8ste minuut duwde doelman Michel Vorm een schot van Milan Jovanovic tegen de dwarsligger. Dat was meteen het enige hoogtepunt. Na de koffie viel Ricky van Wolfswinkel uit met een sleutelbeenbreuk. Utrecht mag zich op de borst kloppen omdat het twee keer niet verloor van Liverpool. De Reds sluiten de groepsfase zonder nederlaag af.