Hodgson drukt alle geruchten de kop in

Hodgson drukt alle geruchten de kop in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool is op zoek naar versterkingen, maar zal niet over één dag ijs gaan. De club verwacht pas eind januari aankopen te presenteren. De club wil ook geruchten over uitgaande transfers de kop indrukken.

Roy Hodgson legde zijn transferplannen voor de winter uit. Hij wil op dit moment niemand verkopen en hoopt één of twee aanwinsten voor te stellen tegen het einde van januari. Hij riep dan ook op om niet mee te gaan in de wilde transfergeruchten die in de media verschijnen.

Hodgson: "We zijn niet op zoek naar een hoop spelers, alleen naar echte aanwinsten. We hebben spelers nodig die in de toekomst toppers kunnen worden en spelers die nu meteen een grote meerwaarde bieden. We willen spelers voor de eerste ploeg, maar die kosten geld en zijn niet altijd meteen beschikbaar. Ik kan de supporters verzekeren dat ik elke dag met Damien Comolli overleg over mogelijke aanwinsten."

Hodgson wil de kat uit de boom kijken en afwachten welke clubs moeten verkopen om te besparen. "In de zomer hebben clubs meer tijd om vervangers te zoeken als ze hun sterspeler verkopen. Januari is de periode van de makelaars en journalisten. Elke dag komt mijn zoon af met geruchten uit de kranten. Eerlijk gezegd kwamen veel van die spelers nog nooit ter sprake. En toch schrijven de kranten dat we ze gaan kopen. Mijn boodschap tot de fans is dan ook om sceptisch te zijn tegenover die geruchten."
.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties