Van Bommel verlaat Bayern deze zomer

Van Bommel verlaat Bayern deze zomer
Foto: © SC

Bayern München zal het aflopende contract van Mark Van Bommel niet verlengen. Bayern-preses Uli Hoeness bevestigde tegenover Bild dat de Duitse topclub komende zomer afscheid neemt van de Nederlandse international.

"Zijn contract wordt niet verlengd", aldus Hoeness, die bij Der Rekordmeister wil verjongen. "Het is ook niet te vergelijken met de nieuwe contracten van Philipp Lahm of Bastian Schweinsteiger."

"Er zit acht jaar verschil tussen deze spelers. Het scheelt nogal of je 26 of 33 bent", vervolgt de clubbestuurder. Van een transfer van Van Bommel tijdens de winterstop is echter geen sprake aldus Hoeness. "Dat zou alleen mogelijk zijn als Van Bommel zelf weg wilde. Daar werd alleen over gespeculeerd. We laten hem nu niet gaan."

Van Bommel werd in diverse media al in verband gebracht met andere clubs. Ondermeer Wolfsburg, Tottenham en Manchester City zouden interesse hebben. Bayern heeft met Luiz Gustavo al een vervanger in huis voor de huidige aanvoerder. De Braziliaan werd onlangs overgenomen van Hoffenheim 1899.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties