Van Buyten: "Over drie weken nog eens naar titel vragen"

Van Buyten: "Over drie weken nog eens naar titel vragen"
Foto: © SC

Bayern München boet nog steeds voor zijn slechte competitiestart. De achterstand op leider Borussia Dortmund bedraagt nog steeds vijftien punten. Daniel Van Buyten en Franck Ribéry hebben de moed echter nog niet opgegeven.

"Drie prijzen winnen zou natuurlijk geweldig zijn, maar twee moet toch haalbaar zijn", aldus Ribéry die met Bayern nog steeds in de race is om de CL, de beker en de landstitel. "Wat mij zo optimistisch maakt? De goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Ik heb me lange tijd niet meer zo goed gevoeld", zegt hij in BILD.

"Bovendien zijn enkele spelers die geblesseerd waren op de weg terug. Robben natuurlijk, maar ook Badstuber. De sfeer is goed", vult Daniel Van Buyten aan. "Met de kwaliteiten van ons team, moet Bayern in ieder geval één prijs kunnen halen. Maar deze vraag zouden jullie over drie weken nog eens moeten stellen, dan weten we hoe wij uit de winterstop zijn gekomen en hoe Borussia Dortmund het doet. Als we zo doorgaan als in de eerste seizoenshelft, dan maken we geen kans op de titel. Maar in voetbal kan veel gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties