Dalglish kan tij niet doen keren bij Liverpool

Manuel Gonzalez
| 13 reacties

Liverpool heeft ook zijn tweede wedstrijd onder de nieuwe manager Kenny Dalglish verloren. The Reds gingen met 2-1 onderuit bij promovendus Blackpool.

Milan Jovanovic startte in de basis bij Liverpool, ondanks het feit dat het clubbestuur onlangs aankondigde dat hij weg mocht. Mogelijk valt hij onder Kenny Dalglish wel in de smaak. De Serviër verdient 250.000 euro per maand en levert amper rendement. Ook Joe Cole, met 450.000 euro per maand, mag beschikken van de nieuwe eigenaars.

Fernando Torres zorgde al in de derde minuut voor de 0-1. Maar het geluk duurde slechts negen minuten want in de 12de minuut scoorde Taylor-Fletcher al de gelijkmaker voor Blackpool.

Het beeld van de match was tekenend voor Liverpool. De 0-1 voorsprong gaf The Reds een boost van vertrouwen, maar de gelijkmaker veegde die meteen weer weg. De symptonen van een zieke ploeg kwamen boven en Blackpool nam de match steeds meer in handen.

Het onvermijdelijke gebeurde in de 69ste minuut toen Djay Campbell moederziel alleen stond in de rechthoek na afschuwelijk verdedigen bij Liverpool. Ook de nieuwe manager Kenny Dalglish vindt voorlopig geen oplossingen voor de crisis. The Reds zakken naar plaats 13 met 26 punten.