Bölöni: "Misschien kom ik snel terug naar België"

Bölöni: "Misschien kom ik snel terug naar België"
Foto: © SC

Laszlo Bölöno, ex-Standard-coach, heeft zijn entree bij Lens niet gemist. Tegen Sain-Etienne haalde hij eerste zege binnen. Hij kwam ook even terug op zijn passage in België.

"Ik had al vlug door dat het moeilijk zou worden om goede resultaten neer te zetten nadat veel basisspelers vertrokken", zegt hij bij Sud Presse. "Dan was er ook nog de lange schorsing van Witsel en de blessure van Defour. Zijn vervanger (Benjamin Nicaise) was niet van hetzelfde niveau. Het was alsof we met tien speelden. Ik wou Milos Maric halen, maar men zei mij dat dat onmogelijk was. Toen men mij ontsloeg stond Standard vijfde. Ik heb gehoord dat mijn opvolger (Dominique D'Onofrio) veel beter werk leverde. En nochtans eindigde hij zevende."

"Ik kom als trainer nog terug naar België", verrast hij. "Misschien zelfs heel vlug. Ik weet dat Standard nu naar Anderlecht moet en ik weet ook dat Witsel geschorst is. Maar men moet wel stoppen met hem te viseren. Ik weet dat Wasilewski weer op het veld staat, maar dat is geen reden. Zijn spel is ook agressief. Die dag heeft Witsel gedurfd wat niemand anders durft: zijn voet zetten tegen Wasilewski."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties