West Ham en Spurs willen naar Olympisch stadion

Manuel Gonzalez
| 6 reacties
West Ham en Spurs willen naar Olympisch stadion
Foto: © SC

Zowel Tottenham Hotspur als West Ham United willen graag verhuizen naar het Olympische Stadion van 2012 in Londen na de Spelen. Dat hebben bestuursmensen van beide clubs gezegd.

Slechts één van beide clubs zal het Olympische stadion kunnen bemachtigen. Tottenham wil de atletiekpiste rond het stadion verwijderen, terwijl West Ham er geen probleem van maakt om die te houden.

De voorzitter van de wereldatletiekbond Lamine Diack heeft al laten weten dat het stadion niet meer voor grote atletiekevenementen zal kunnen gebruikt worden als de plannen van Tottenham doorgang vinden.

Tottenham wil graag verhuizen vanuit White Hart Lane en ook West Ham vindt het huidige stadion Upton Park niet meer modern genoeg.

De Engelse publieke opinie begrijpt niet waarom voor de Olympische Spelen van 2012 speciaal een nieuw stadion moest gebouwd worden terwijl het nieuwe Wembley mits enkele aanpassingen ook een optie zou geweest zijn. Daarom zou de intrek van Tottenham of West Ham een goede zaak zijn voor de bestemming van het immense stadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties