Donk: "Ik wil hier nog steeds een prijs pakken"

Fabian Morren
| 17 reacties
Donk: "Ik wil hier nog steeds een prijs pakken"
Foto: © SC

Na maandenlange stilte heeft Ryan Donk nog eens met de pers gepraat. "Het ging niet goed met de club en met mij. Ik moest aan mezelf denken en dan sluit ik de pers liever buiten. Ik wou me focussen", legt de verdediger uit.

Onder meer Johan Boskamp had kritiek op Donk. "Ik vond die kritiek zwaar", geeft hij toe in HNB. "Veel mensen spraken me erop aan en dan speelt dat toch door je hoofd. Ik had geen zin om in interviews te reageren op wat Boskamp zei. Nog steeds niet. Zie naar Vadis Odjidja. Er werd wat geroepen, hij reageerde, meer met gevoel dan met verstand, en het eindresultaat was dat hij uitgefloten werd."

Bovendien werd Donk uitgefloten door de eigen fans. "Ik had nog nooit meegemaakt dat het publiek zich tegen een eigen speler keerde", aldus de Nederlander. "En ik had het niet zien aankomen. Ik had voordien wel al aangegeven dat het soms leek alsof ik minder krediet had dan anderen."

Even dacht Donk aan vertrekken. "Ja, op zo'n moment speelt dat door je hoofd. "Ik heb erover nagedacht, maar ik heb nog een contract tot 2013. Ik ben nog niet uitgeleerd hier en ik wil nog steeds een prijs pakken met Club Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties