Giggs één jaar langer bij Man U

Maarten Van Bever
| 5 reacties
Giggs één jaar langer bij Man U
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het hing al langer in de lucht, maar het is nu officieel. Ryan Giggs heeft vandaag zijn contract bij Manchester United met één seizoen verlengd.

De 37-jarige Giggs is bezig aan zijn 21ste seizoen bij Manchester United, maar de Welshman kan er maar niet genoeg van krijgen. "Dit is het enige dat ik ooit heb gewild: spelen voor Manchester United", reageert Giggs. "Ik heb het geluk dat ik dat al ruim twintig jaar mag doen en ik ben blij dat ik op en buiten het veld nog altijd een bijdrage kan leveren."

"Woorden schieten tekort om Giggs te beschrijven", zegt manager Sir Alex Ferguson. "Het is uitzonderlijk dat een speler van zijn leeftijd nog altijd de kwaliteit en het verlangen heeft om op topniveau te acteren. Op het veld behoort hij nog steeds tot de beste spelers en met zijn ervaring is hij bovendien erg belangrijk voor de jongere spelers."

De Welshman speelde in zijn loopbaan liefst 605 competitiewedstrijden, waarin hij 110 keer scoorde. Eerder deze maand werd Giggs door de fans uitgeroepen tot beste United-speler aller tijden. Hij liet onder meer monumenten als George Best en Sir Bobby Charlton achter zich.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties