Ancelotti weet niet waar toekomst ligt

Michiel Derwael
| 6 reacties
Ancelotti weet niet waar toekomst ligt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlo Ancelotti twijfelt over zijn toekomst bij Chelsea. De Italiaanse oefenmeester heeft geen zin om een club te coachen dat niet uitkomt in de Champions League.

Chelsea beleeft een ondermaats seizoen. De club staat pas op een vijfde plaats op twee punten van Tottenham. Alleen de eerste vier plaatsten geven recht op een ticket voor het kampioenenbal.

"Iedereen weet dat de Premier League één van de moeilijkste competities is, maar toch wil ik volgend seizoen in de Champions League spelen", vertelt Ancelotti aan The Guardian. In 2009 maakte de Italiaan de overstap van Milan naar Chelsea. "Ik wil geen team coachen dat niet uitkomt in het kampioenenbal. Het is voor mij de beste competitie in de wereld. Maar ik blijf optimistisch en geloof dat mijn team zich kan kwalificeren."

De Londenaren hebben ook nog de mogelijkheid om zich via de Champions League zelf te kwalificeren. Dan moeten ze nog heel wat hindernissen overwinnen om die finale te bereiken en te winnen. Eerst geeft Chelsea komende dinsdag Kopenhagen partij in de zestiende finales.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties