Vertonghen: "Begrijp niet hoe verhalen uit kleedkamer komen"

Vertonghen: "Begrijp niet hoe verhalen uit kleedkamer komen"
Foto: © SC

Frank De Boer is niet blij met de berichten die zijn spelersgroep zou gelekt hebben naar de pers. De trainer heeft Vertonghen en co daar dan ook over aangesproken.

Zo werd Mounir El Hamdaoui uit de kern gezet nadat de buitenwereld te horen kreeg dat hij ruzie zou gehad hebben met de onlangs vertrokken Luis Suarez. "We hebben afgesproken daar niets over te zeggen", vertelt Vertonghen aan AjaxLife. "De verhalen die naar buiten komen, kloppen niet. Dat weet ik honderd procent zeker, ik was er zelf bij. Het is onzin, het klopt niet. Honderd procent niet."

Het verhaal gaat dat de twee kemphanen een discussie zouden gehad hebben om een grapje van Suarez, die El Hamdaoui bij zijn aankomst in Ajax het toilet zou hebben gewezen als plaats in de kleedkamer. "Ik denk dat ze wat willen zaaien. Het is nergens voor nodig, vind ik. We zijn sterk als team en ik hoop dat Mounir er snel weer bijkomt. Want ik zie Mounir nog terugkomen, ja. Nee, nee, nee, bij de spelersgroep heeft hij het niet verbruid. Er is veel vertrouwen in hem."

"Maar lekken vanuit de kleedkamer is wel iets ongelooflijks. Ik snap ook niet hoe dat kan gebeuren. De trainer heeft de spelersgroep daar op aangesproken. Het kan gewoon niet dat zoiets gebeurt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties