Vertonghen: "Gevoelig aan interesse topclubs"

Vertonghen: "Gevoelig aan interesse topclubs"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vertonghen is naar eigen zeggen nog niet bezig met zijn afscheidstournee bij Ajax. Menig buitenlandse clubs hebben interesse in onze landgenoot. “De vraag is wanneer ik vertrek: nu of volgend seizoen.”

“Ik denk niet dat ik bezig ben met een afscheidstournee”, zegt Jan Vertonghen aan AT5. “Dit zijn nog heel spannende weken voor ons en dat is het enige waar ik me nu op concentreer. Ik wil in mijn carrière zeker nog een keer een stap maken. De vraag is alleen wanneer dat dan wordt: nu of volgend seizoen.”

De 23-jarige verdediger denkt in de eerste plaats aan zijn huidige ploeg. “Ik concentreer me echt honderd procent op Ajax en wil hier heel graag prijzen winnen. Hopelijk dit jaar, anders volgend jaar. AC Milan, Arsenal en Barcelona roepen natuurlijk wel een bepaald gevoel op. Ook ik ben daar gevoelig voor, ik denk dat geen enkele voetballer een aanbod van dergelijke club af zou slaan.”

“We zien wel wat er op mijn pad komt. Als ik hier volgend jaar nog speel, doe ik dat met evenveel motivatie en gezelligheid als anders.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties