Droomdebuut Jonker als interim-trainer Bayern München

Melissa Maes
| 2 reacties

Andries Jonker kon geen beter debuut als hoofdtrainer van Bayern München wensen. Op eigen veld won de titelverdediger van Bayer Leverkusen met 5-1. Daniel Van Buyten zorgde voor de assist van het laatste doelpunt.

Andries Jonker is sinds een week interim-hoofdtrainer van Bayern München door het ontslag van Louis Van Gaal. De trainerswissel zorgde niet voor problemen. Voor de rust leidde Bayern al met 4-0.

Derdiyok zorgde in de 62ste minuut voor de eerredder van Bayer Leverkusen. Tien minuten later werd het dan toch 5-1. Een voorzet van Daniel Van Buyten naar zijn kameraad Franck Ribéry maakte het voetbalspektakel helemaal af.

Door de overwinning verovert Bayern de derde plek in de Bundesliga. Het passeert Hannover 96 in de stand. Bayer Leverkusen staat nog steeds tweede maar het gat is geslonken tot zes punten.