Real Madrid vernedert Valencia

Michiel Derwael
| 26 reacties

Zaterdag stond de topper tussen Real Madrid en Valencia op het programma. Coach José Mourinho gunde enkele basisspelers, waaronder Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos en Xabi Alonso, rust. Op bezoek bij de nummer drie wonnen de Madrilenen met 3-6.

Real begon sterk aan de wedstrijd en na een fout van doelman Guaita kon Karim Benzema al na 23 minuten de score openen. Het tweede doelpunt viel er opnieuw na een blunder in de defensie van Valencia. Higuaín strafte een fout van Mathieu af en verdubbelde de score.

De Argentijn, die een belangrijke rol speelde, was in de 39Ste minuut de aangever bij een treffer van Kaka. Na een mooie actie van Kaka zorgde Higuaín voor de 0-4-ruststand. In de tweede helft ging Real Madrid door op zijn elan.

Higuain zorgde met zijn derde doelpunt voor de 0-5. Roberto Soldado kon de eerredder maken, maar daarna was het opnieuw de beurt aan Kaká. Na een geweldige individuele actie schoot de Braziliaanse middenvelder  de 1-6 tegen de netten. Invallers Jonas en Jordi Alba konden nog tegenscoren en legden de 3-6-eindstand vast.