Olympiakos en Mirallas geraken er maar niet uit

Olympiakos en Mirallas geraken er maar niet uit
Foto: © SC

Olympiakos Piraeus en Kevin Mirallas lijken er maar niet uit te geraken over het nieuwe contract. De Griekse kampioen lichtte de optie op onze landgenoot bij Saint-Etienne, maar lijken over loondetails te struikelen.

Kevin Mirallas wil geen loonsverhoging, maar wil een clausule in zijn contract laten opnemen dat hij steeds op tijd moet betaald worden en dat is blijkbaar nogal een probleem voor de Griekse club. Christophe Henrotay, manager van Mirallas, doet in Sudpresse het verhaal van de bizarre onderhandelingen.

"Ik wist dat er vreemde dingen gebeuren in Griekenland, maar dit sloeg alles", zegt Henrotay. "We werden in een kamer gezet naast die van de voorzitter en een boodschapper moest de gesprekken tussen de twee kamers overbrengen. We kregen niets te eten en de airco werd ook nog eens afgezet."

"We zijn toch beginnen onderhandelen. We kwamen na vijf uur tot een akkoord, maar toen werden er nog meer eisen gesteld. Momenteel is er dus geen akkoord, maar ik heb Kevin gevraagd om zelf naar de voorzitter te stappen om alles op te lossen. Voor hem zou het ideaal zijn om bij de Griekse kampioen te blijven en Champions League te spelen."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties