Lazio mag blijven dromen van Champions League

Lazio Roma heeft zaterdag een goede zaak gedaan in de strijd om het laatste Champions League-ticket. In eigen huis werd Genoa met 4-2 verslagen. De voorsprong op Udinese bedraagt één punt.

Lazio wipt dankzij de zege over Udinese naar de vierde plaats. De Romeinse club heeft nu een voorsprong van één punt, maar Udinese komt zondag nog actie. De grote man bij Lazio was Hernanes.

Lazio Roma begon sterk aan de wedstrijd en na acht minuten resulteerde dat in de openingstreffer van Guiseppe Biava. Vijf minuten later kwam Genoa langszij. De Argentijn Rodrigo Palacio tekende voor de gelijkmaker.

De wedstrijd werd  in de eerste tien minuten van de tweede helft beslist.  Tommaso Rocchi en Hernanes dreven de score op naar 3-1. Diezelfde Hernanes maakte 67ste minuut de 4-1. In de slotfase legde Antonio Floro Flores de eindstand vast op 4-2.