Munsterman: "Michel geniet het respect van de club"

Munsterman: "Michel geniet het respect van de club"
Foto: © SC

Twente-voorzitter Joop Munsterman had Michel Preud'homme liever wat langer aan het roer gehad bij zijn club, maar is toch uitermate tevreden met het werk dat onze landgenoot leverde.

"Het is geweldig wat Michel Preud’homme het afgelopen seizoen heeft gedaan voor FC Twente", aldus Munsterman op de site van de Tukkers. "Een nieuwe trainersstaf, veertien spelers vertrokken, elf nieuwe spelers gekomen, waarbij bijna de gehele as verdween. De nieuwe selectie en de nieuwe technische organisatie tot een geheel smeden is niet gemakkelijk."

"Michel geniet dan ook veel respect van FC Twente. En het is niet voor niets dat hij door zijn collega’s tot trainer van het jaar is gekozen. Maar dat is nu eenmaal het gevolg van het succes van Preud’homme dit jaar.

"Drie trainers in de afgelopen vijf jaar vertrokken. Allen zijn trainer van het jaar geworden. Daarna kwam de belangstelling en het onvermijdelijke vertrek. Wij gunnen en wensen Michel zeer veel succes in zijn nieuwe functie. Wij zijn er zeker van dat hij ook daar succes zal hebben gezien zijn vakmanschap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties