Liverpool neemt afscheid van Lee

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool neemt afscheid van Lee
Foto: © SC

Sammy Lee verlaat Liverpool FC. Zijn contract werd in onderling overleg ontbonden. Dat heeft de club officieel de wereld in gestuurd.

Dinsdag dook plots het gerucht op dat Sammy Lee Liverpool FC had verlaten. Woensdagavond bevestigde de club dit nieuws. De assistent manager heeft zijn contract bij de club in onderling overleg ontbonden. Manager Kenny Dalglish bedankte Lee voor zijn harde werk en wenste hem verder veel succes. Lee was sinds 2008 aan de slag bij Liverpool.

Sammy Lee is een oud-speler van Liverpool FC. Hij debuteerde in 1978 voor de Reds en zou acht jaar vol overgave op het middenveld heersen. In die periode won Liverpool twee keer de Europa Cup (voorganger Champions League) en zes keer de Premier League. Hij vervolgde zijn loopbaan als speler bij QPR en Osasuna.

In 1993 keerde Lee terug naar Liverpool. Hij werd opgenomen in de coaching staff. In 2004 verliet hij de club voor de Engelse nationale ploeg. Hierna volgde een periode bij Bolton, eerst als assistent, daarna als manager. Drie jaar geleden werd Lee opnieuw naar Liverpool gehaald, als assistent manager van Rafael Benitez.

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties