Lukaku: "Hopelijk krijg ik mijn kans in League Cup"
Jelle Vereecke
| 25 reacties
Lukaku: "Hopelijk krijg ik mijn kans in League Cup"
Foto: © SC

Romelu Lukaku zal woensdag zijn kans krijgen in het League Cup-duel tegen Fulham. Chelsea-trainer Andre Villas-Boas wil immers enkele jonge talenten aan het werk zien.

De kans bestaat dat Romelu Lukaku voor het eerst een basisplaats krijgt bij Chelsea. Voorlopig mocht onze achttienjarige landgenoot enkel twee keer invallen voor the Blues. Maar in de League Cup wil Andre Villas-Boas enkele jongelingen een kans geven.

"Het is een uitstekende mogelijkheid voor ons jonge spelers om aan de trainer te tonen dat hij op ons kan rekenen. Hopelijk krijg ik morgen dus mijn kans", reageert Lukaku op de clubwebsite.

"Ik werk hard en ik voel dat ik al progressie heb gemaakt. Ik schiet goed op met mijn ploegmaats en blijf hard werken op training. Ik ben er zeker van dat de kansen en de doelpunten dan wel vanzelf zullen volgen. Het is hier een droomwereld, maar ik besef dat ik me moet focussen op het voetbal."

"Alle competities zijn hier belangrijk. Met Chelsea moeten we proberen alles te winnen. Als je onze kern bekijkt, besef je dat zoiets mogelijk is. De concurrentie tussen de spelers stijgt en dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede."

Naast Lukaku mogen ook Josh McEachran, Ryan Bertrand en het Spaanse supertalent Oriol Romeu op speelminuten rekenen. Didier Drogba, die terugkeert uit blessure, zal ook aan de bak komen tegen het Fulham van Moussa Dembele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties