Interview Bachar: "Supercup wordt prestigematch"

Melissa Maes
| 3 reacties
Bachar: "Supercup wordt prestigematch"
Foto: © SC

Zaterdag neemt bekerwinnaar Futsal Topsport Antwerpen het in de Lotto Arena op tegen landskampioen A&M Chatelineau. Beide ploegen lieten afgelopen seizoen al heel wat zien, dus deze Supercup zal er eentje zijn om duimen en vingers bij af te likken.

Onze redactie had een gesprek met de meest bekende zaalvoetballer in Vlaanderen, Karim Bachar. Met zijn ploeg Futsal Topsport Antwerpen zal de speler-trainer proberen de Supercup te veroveren. “Het wordt een echte prestigematch. De Supercup is niet zo belangrijk als de beker of de titel, maar we zullen toch alles geven.”

“Het is mogelijk om A&M Chatelineau te kloppen. Iedere tegenstander is haalbaar. Maar we gaan ze zeker niet onderschatten. De landskampioen heeft zich net gekwalificeerd voor de eliteronde in de UEFA Futsal Cup.”

Futsal geniet niet dezelfde aandacht als gewoon veldvoetbal. Welke troeven heeft zaalvoetbal? “Het is een zeer attractieve sport. Het spel wordt binnen gespeeld, wat soms wel handig is in België. Daarnaast vallen er veel doelpunten en is het mooi om naar het technisch voetenspel te kijken.”

Onlangs speelde de 36-jarige zaalvoetballer zijn honderdste en laatste interland. “Ik ben gestopt met de nationale ploeg. Nu ben ik recordhouder wat het aantal doelpunten en interlands betreft.” Bachar scoorde maar liefst 62 keer.

Zie Bachar live aan het werk en zak zaterdag af naar de Lotto Arena. Via onze website zijn er vijftig duotickets te winnen voor deze Futsal Supercup. Klik hier en waag je kans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties