Club Brugge dankt meegereisde supporters en thuisaanhang

Club Brugge dankt meegereisde supporters en thuisaanhang

Club Brugge heeft op zijn website een dankwoord gericht aan zijn naar Birmingham meegereisde supporters en ook aan de thuishang voor hun steun tijdens de minuut eerbetoon aan Sterchele.

"Het vak met 3.000 Brugse fans liet zich verbaal niet onbetuigd en kwam bij vele momenten met zijn gezangen boven de 22.000 plaatselijke supporters uit. Samen met de fans van Birmingham maakt het Blauw-Zwarte Legioen er een ongelooflijke "happening" van. Het wederzijdse respect was daarbij welgemeend en opvallend groot", staat er te lezen.

"Ook wil Club Brugge wil de supporters van Birmingham City oprecht bedanken voor de grootse wijze waarop zij hebben deelgenomen aan de huldeminuut voor wijlen François Sterchele, tijdens de volledige 23ste minuut van de wedstrijd."

"Dat vanuit het Brugse vak na afloop van de wedstrijd niet enkel voor de Brugse spelers werd geapplaudisseerd, maar dat ook "Birmingham"-gezang opsteeg als blijk van respect naar de thuisploeg en haar supporters toe, wordt door de Birmingham-fans bijzonder naar waarde geschat. Birmingham-fans gaven vandaag (vrijdag, nvdr.) in mails te kennen voortaan ook supporter te zijn van Club Brugge", besluit de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties