Hunt: "We moeten boefjes zijn"

Tomas Taecke
| 2 reacties
Hunt: "We moeten boefjes zijn"
Foto: © SC

Wolves-middenvelder Stephen Hunt heeft zijn ploegmakkers aangespoord om de scheidsrechters meer te belagen tijdens de wedstrijd. "Iedereen doet het", rechtvaardigt de Ier het ongepaste gedrag.

Stephen Hunt heeft zijn ploegmaats publiekelijk gevraagd om wat stouter te zijn op het speelveld. Deze week werd Wolves-speler Nenad Milijas nog uitgesloten tegen Arsenal na een tackle op Mikel Arteta.

"De reacties van de tegenstander zijn vaak slim en zorgen ervoor dat een speler uitgesloten wordt", refereert Hunt naar de uitsluiting in Noord-Londen. Hunt haalde ook het voorbeeld van Stoke-verdediger Woodgate aan, die in een wedstrijd tegen Wolverhampton voor een strafschopfout geen tweede gele kaart kreeg. Wolves verloor die wedstrijd tegen de Potters met 2-1.

"We hadden de scheidsrechter moeten omsingelen in de hoop dat Woodgate werd uitgesloten", zegt de Ierse international. "Iedereen doet het", weet Hunt.

Hoewel de FA voorschrijft dat spelers die de scheidsrechter omsingelen bestraft kunnen worden, zijn de aantijgingen nog steeds schering en inslag. Wel werd Liverpool eerder deze week een boete van twintigduizend pond opgelegd, nadat de spelers verhaal gingen halen bij de referee na de uitsluiting van Jay Spearing in de wedstrijd op Fulham eerder deze maand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties