Janmaat tekent bij Feyenoord
Melissa Maes
| 1 reacties
Janmaat tekent bij Feyenoord
Foto: © SC

Daryl Janmaat heeft deze middag zijn contract bij Feyenoord officieel ondertekend. De verdediger zette zijn handtekening onder een verbintenis voor drie jaar.

Daryl Janmaat spreekt van een bijzonder moment in zijn carrière. “De overeenkomst met Feyenoord was er natuurlijk al, maar om dan echt je contract hier in het stadion te tekenen, is heel speciaal. Ik kijk er naar uit om hier te gaan spelen.”

Janmaat speelt nog tot het einde van dit seizoen bij Heerenveen. “De komende periode ga ik me volledig inzetten voor die club. Het is bijzonder dat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen hier in De Kuip tegen Feyenoord is.”

“Dat zal aan de ene kant een dubbel gevoel geven, omdat het goed mogelijk is dat er veel op het spel staat tijdens die wedstrijd. Aan de andere kant zal ik me dan ook vol inzetten voor Heerenveen, omdat ik pas vanaf het nieuwe seizoen speler van Feyenoord ben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21814 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties