Twee doelpunten Hazard volstaan niet voor winst

Tomas Taecke
| 3 reacties
Twee doelpunten Hazard volstaan niet voor winst
Foto: © SC

In de Franse Ligue 1 hebben zowel Marseille als Lyon een nederlaag geleden. Leider Montpellier kwam niet verder dan een gelijkspel, waardoor PSG zondag een uitstekende zaak kan doen. Ook Rijsel bleef ondanks doelpunten van Eden Hazard op een puntendeling steken.

Marseille ging in eigen huis met de billen bloot tegen Toulouse (0-1). Abdennour tekende voorbij het uur de winnende treffer aan. L'OM is na deze nieuwe nederlaag pas achtste in het klassement.

Zevenvoudig landskampioen Lyon deed het niet veel beter. Op bezoek bij het laaggeklasseerde Nancy ging de CL-ganger met 2-0 onderuit na doelpunten van Bakar en Puygrenier.

Montpellier liet op zijn beurt na om uit te lopen op achtervolger PSG. De leider kwam niet verder dan een 1-1-gelijkspel bij Dijon, waardoor PSG mits winst tegen derde laatste Ajaccio op zondag opnieuw aan kop gaat.

En ook Lille en Saint-Etienne konden niet winnen bovenin het klassement. Ondanks twee doelpunten van Hazard bleef le LOSC thuis steken op een 2-2-gelijkspel tegen Auxerre. Saint-Etienne verloor in eigen huis van Evian (0-2).

Andere uitslagen:

Sochaux-Valenciennes 1-1

Bordeaux-Nice 1-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties