De Gea niet ontevreden over eerste seizoen

Glenn Schrader
| 7 reacties
De Gea niet ontevreden over eerste seizoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David De Gea speelt zijn eerste seizoen in het shirt van Manchester United. De Spaanse doelman zelf is tevreden over zijn prestaties bij The Reds.

"Eerlijk gezegd denk ik dat ik meer goede dan slechte dingen heb gedaan. Maar de dingen die ik fout deed werden er meer uitgelicht", zegt De Gea tegen AS. "Ik heb heel goede dingen gedaan. Ik ben tevreden met mijn optredens tot nu toe en ik ben er zeker van dat er nog vele komen", legt de Spanjaard uit.

In het begin van het seizoen was er enige kritiek op hem. "Natuuriljk ben ik kritisch op mezelf, dat moet ook wel", vervolgt de Spanjaard. "Iedere voetballer moet leren van zijn fouten om beter te worden. Je moet weten wat je zwakke punten zijn”.

“Trots dat ik met zulke spelers mag werken”
"Iedere ochtend als ik de kleedkamer in loop zie ik Ryan Giggs en Paul Scholes. Ik ben er trots op dat ik met zulke spelers mag werken. Wayne Rooney is ook een prima kerel en een geweldige voetballer. Ik heb een goede relatie met vrijwel iedere speler. Maar speciaal met spelers die Spaans spreken, zoals Javier Hernandez, Antonio Valencia en Nani”, besluit de Spanjaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties