Feyenoord-talent stopt met voetballen

Jefrey Van der Straeten
| 4 reacties
Feyenoord-talent stopt met voetballen
Foto: © SC

Sinds 1 maart is Feyenoord-talent Jordy Toorenburg gestopt met voetballen. De jeugdinternational is het spelletje beu en gaat bij het bedrijf van zijn vader werken.

In 2010 werd Toorenburg door de Rotterdammers nog weggekaapt bij ADO Den Haag. Feyenoord betaalde toen 55.000 euro voor het talent. Destijds was er volgens Voetbal International ook interesse van onder andere Manchester City, Newcastle, Ajax en PSV.

Bij zijn voorstelling zei Toorenburg nog: "Het eerste seizoen is een leerjaar, maar uiteindelijk ben ik gekomen om doelpunten te maken."

Feyenoord-directeur Martin van Geel reageert uiteraard bedroefd: “Jordy was een groot talent en Feyenoord heeft een aanzienlijk bedrag voor hem betaald, maar soms gebeurt zoiets. Ik hoop dat Jordy een beetje tot zichzelf komt. Als hij besluit ooit weer ergens te gaan voetballen, zal Feyenoord niet moeilijk doen.”

Van Geel denkt er aan om een percentage bij doorverkoop aan de club te vragen, als Toorenburg alsnog bij een andere club aan de slag zou gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties