Mertens kroont zich tot man van de match

Melissa Maes
| 8 reacties

Twente verloor zondagmiddag voor de derde keer op rij. Feyenoord was met 0-2 te sterk. Dries Mertens scoorde twee keer voor PSV tijdens de 5-1-gewonnen partij tegen SC Heerenveen. FC Utrecht won thuis met 3-1 van FC Groningen.

Twente – Feyenoord 0-2
Feyenoord had in de eerste helft de beste kansen, maar stuitte telkens op doelman Sander Boschker. Twente wist slechts twee schoten te lossen, waarvan een van Nacer Chadli, maar zonder gevaar.

Kort na de koffiepauze kwam Twente op achterstand via een owngoal van Röseler. De ploeg uit Enschede kreeg wel kansen, zo schoot Chadli in het zijnet, maar in de slotfase zette Sekou Cissé Feyenoord op 2-0.

PSV – SC Heerenveen 5-1
Dries Mertens
was de man van de match met twee treffers. Heerenveen maakte na de rust nog gelijk, maar daarna ging het licht uit.