Vergeet Chelsea Courtois?

Jefrey Van der Straeten
| 48 reacties
Vergeet Chelsea Courtois?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea zou grote interesse hebben in Newcastle-doelman Tim Krul. Die zou samen met zijn ploegmaat Cheick Tioté worden gekocht voor zo'n 36 miljoen euro.

Roman Abramovitch heeft grote plannen met Chelsea. Nadat hij vorige week aankondigde dat hij de hele spelersselectie wou vernieuwen, duiken nu de eerste concrete namen op van spelers die men graag zou binnenhalen.

Twee namen daarvan zijn, volgens de Engelse kwaliteitskrant The Independent, de Newcastle-spelers Tim Krul en Cheick Tioté. Tim Krul is een Nederlandse doelman die dit seizoen voor het eerst in de basis staat in Noord-Engeland, waar hij al sinds 2005 onder contract staat. Aangezien Krul een zeer sterk seizoen achter de rug heeft, werd zijn contract begin deze maand nog verlengd met vijf jaar. Chelsea denkt echter dat een bod van ongeveer twaalf miljoen euro wel zal volstaan om Krul los te weken bij Newcastle.

Dit laatste zou uiteraard slecht nieuws zijn voor landgenoot Thibaut Courtois. Hij werd vorig jaar weggekocht bij Racing Genk en speelt dit seizoen op uitleenbasis bij Atletico Madrid. Op termijn zou hij de opvolger kunnen worden van Petr Cech, maar het ziet er nu dus naar uit dat Chelsea de Tsjech sneller zal willen vervangen met het aantrekken van Tim Krul. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties