Laurent Blanc nieuwe coach Chelsea?

Jefrey Van der Straeten
| 4 reacties
Laurent Blanc nieuwe coach Chelsea?
Foto: © SC

Chelsea blijft op zoek naar een nieuwe coach nadat het vorige maand Villas-Boas ontsloeg. Nu Mourinho en Guardiola onhaalbaar lijken, komt Laurent Blanc in het vizier.

Op dit moment is Roberto Di Matteo coach van Chelsea. De voormalige middenvelder van de Blues neemt de taken tijdelijk waar tot Abramovitch een nieuwe manager aanstelt.

Aanvankelijk droomde de steenrijke Rus om Mourinho of Guardiola naar Londen te halen. Aangezien dromen meestal bedrog zijn, zou Chelsea haar peilen nu dan ook op iemand anders richten.

Volgens The Times zou de club van Lukaku overwegen om Laurent Blanc naar de oevers van de Theems te halen. Blanc is op dit moment coach van het Franse nationale elftal. Daarmee gaat hij in juni naar het EK in Polen en Oekraïne.

Voor zijn periode bij de nationale ploeg behaalde de voormalige verdediger van Manchester United een groot succes met Bordeaux. In 2009 slaagde hij er immers in om de club uit de gelijknamige wijnstreek kampioen te maken. Daarmee werd de hegemonie van Lyon doorbroken, dat voordien zeven keer op rij de beker omhoog mocht steken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties