Martens en AZ op zoek naar stunt in Valencia

Tomas Taecke
| 12 reacties
Martens en AZ op zoek naar stunt in Valencia
Foto: © SC

Zelden was er na een gewonnen heenwedstrijd een dergelijk gematigd positivisme als dat in Alkmaar deze week. AZ verdedigt een 2-1-voorsprong maar moet vanavond zwaar aan de bak in Valencia.

AZ speelde vorige donderdag een fantastische wedstrijd tegen het Spaanse Valencia en verdedigt straks een 2-1-voorsprong buitenshuis. Hoewel de Alkmaarders opnieuw in de halve finale van de Europa League willen staan, beseffen ze dat het aartsmoeilijk zal worden.

Als de Alkmaarders erin slagen de kwalificatie af te dwingen, is de terugwedstrijd waarschijnlijk meteen de laatste partij van Valencia-coach Unai Emery. Valencia won slechts zes van de laatste 18 competitiewedstrijden en heeft uit zijn laatste vier matchen geen enkele zege gepuurd. De terugkeer van de geschorste Rami is hoopgevend voor de thuisploeg. Bij AZ heeft rechtsbuiten Roy Beerens nog steeds last van een ribblessure.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Valencia is favoriet. Een gokje bij BWIN op AZ daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Valencia met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 142 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AZ wint u 725 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties