Reactie Vertonghen: "Volgende week neem ik beslissing"

Tomas Taecke
| 9 reacties
Vertonghen: "Volgende week neem ik beslissing"
Foto: © SC

Jan Vertonghen was overgelukkig met de tweede opeenvolgende landstitel. Onze landgenoot gaf na afloop aan dat hij volgende week zal beslissen over zijn toekomst.

Tomas Taecke in Amsterdam

Met de Schaal in de hand sprak Jan Vertonghen kort na de wedstrijd de verzamelde pers toe. De Rode Duivel is even fier als gelukkig met zijn tweede landstitel op rij in het shirt van Ajax.

"Ik ben enorm gelukkig, hoe kan het ook anders", zei Vertonghen na afloop aan de rand van het speelveld. "Twee keer op rij de titel pakken is fantastisch".

"We hebben het fantastisch gedaan. De puzzelstukjes pasten net op tijd in elkaar. Wat de concurrentie over ons denkt, deert mij niet. Blijkbaar waren ze dan nog zwakker dan ons".

"Jammer genoeg viel de bal niet goed. Ik had graag gescoord, maar heb er niet meer mijn best voor gedaan dan anders. Uiteindelijk maakt het niet zo veel uit".

"Iedereen denkt ondertussen dat ik met zekerheid zal vertrekken, maar dat is niet zo. Ik heb nog een doorlopend contract, pas volgende week zal ik beslissen waar mijn toekomst ligt", aldus onze landgenoot.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties