Mertens meest waardevolle speler PSV, "maar blijft doodnormale jongen"

Mertens meest waardevolle speler PSV, "maar blijft doodnormale jongen"
Foto: © SC

Dries Mertens is dit seizoen bij PSV de meest waardevolle speler. Hij had een voet in 44 doelpunten. De PSV-watcher van VI vertelt waarom de Rode Duivel zo belangrijk is voor de lampenclub.

“Het is echt knap wat Mertens dit seizoen heeft laten zien, zeker voor een speler die van een middenmoter komt. Niets is meer gepast dan de loftrompet”, aldus Thijs Slegers op VI Radio.

“Mertens presenteert zich als een doodnormale jongen die PSV niet ziet als springplank naar een grotere club. Hij is begaan met de club. Wat een verschil met Dzsudzsak, die vanaf dag één bij PSV op zoek was naar nog meer geld!”

“Je ziet dat Mertens zijn opleiding heeft genoten bij Anderlecht. Daar is de boodschap: Winnen, winnen, winnen! Bij PSV krijg hij opnieuw die druk. Daar voelt hij zich prettig bij. Dat merk je ook. Mertens scoort en geeft assists in de grote wedstrijden. Die jongen staat er vrijwel altijd”, is Slegers lyrisch.

Het zou de winnaar in Mertens storen dat PSV nu voor de tweede plaats moet strijden. “De beker is mooi, maar bij PSV moet je voor de titel strijden. Misschien volgend jaar?” zou Mertens onlangs hebben gezegd tegen Slegers.

“Het is voor PSV te hopen dat hij blijft. Hijzelf geeft geen enkel signaal dat er iets zou spelen. Al weten we allemaal dat Bayern zijn droomclub is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties