Fellaini kan Liverpool op zijn kop zetten

Yves Dekoning
| 19 reacties
Fellaini kan Liverpool op zijn kop zetten
Foto: © SC

Liverpool FC lijkt op zoek naar een aanvallende middenvelder en voor die positie duiken verschillende namen op. Opvallend is dat Marouane Fellaini op de lijst zou staan.

Kenny Dalglish maakte geen gebruik van aanvallende middenvelders, maar Brendan Rodgers is duidelijk wel op zoek naar dat type spelers. Zo zou hij Gylfi Sigurdsson (Hoffenheim) willen aantrekken, maar ook enkele andere spelers staan op het lijstje. Helemaal bovenaan de lijst zou Marouane Fellaini staan.

Als Fellaini van Everton naar Liverpool zou verhuizen, zou er een schokgolf door de stad aan de Mersey gaan. De 24-jarige Rode Duivel is dé sterkhouder van de Toffees. Everton beseft dat het Fellaini moeilijk zal kunnen houden, maar verkoopt hem toch liever niet aan de buren. LFC zou een bod van 25 miljoen euro voorbereiden.

Naast Fellaini zou Liverpool ook nog steeds interesse hebben in Clint Dempsey. De 29-jarige Amerikaan heeft een uitstekend seizoen bij Fulham achter de rug. Hij ligt ook goed bij de Amerikaanse eigenaars van LFC. Tom Werner: "We praten nooit openlijk over mogelijke transfers, maar elke ploeg zou blij zijn met een speler als Dempsey."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties